Welke behandeling past het beste bij jou? Lees meer!

Ik richt mij op 2 behandelingen, waarin ik jou de ultieme beleving ga geven. Een ontspannen gezichtsbehandeling waarin huidverbetering, mooie wenkbrauwen en live piano muziek centraal staan. Kies jij voor ontspanning, een intensieve peeling of een combinatie? Jij kiest een behandeling uit en samen gaan wij kijken welke behandeling het beste bij jou en jouw huid past.

Five Senses Face 90 minuten €125,-
We starten deze luxe gezichtsbehandeling met het bespreken van jouw wensen. Deze behandeling bestaat uit een intensieve reiniging, peeling, wenkbrauwen modelleren en eventueel waxen. Verwijderen van onzuiverheden, huidverbeterende en ontspannen massages (tijdens de massages neem ik jouw armen en handen mee). We sluiten de behandeling af met een heerlijk masker en een uniek piano concert. Aan het einde ontvang jij een gezonde lekkernij en advies voor thuis!

Five Senses Face & Body 90 minuten €125,-

We starten deze luxe behandeling met het bespreken van jouw wensen. Vervolgens begin ik met een reiniging en scrub voor de rug, gevolgd door een ontspannen rugmassage. Na een half uur, gaan we verder met een gezichtsbehandeling. Deze behandeling bestaat uit een intensieve reiniging, peeling, wenkbrauwen modelleren en eventueel waxen. Verwijderen van onzuiverheden en ontspannen massages (tijdens de massages neem ik jouw armen en handen mee). We sluiten de behandeling af met een heerlijk masker en een uniek piano concert. Aan het einde ontvang jij een gezonde lekkernij en advies voor thuis!

Alle behandelingen zijn inclusief waxen/epileren en/of verven wenkbrauwen en eventueel waxen bovenlip/kin.