Welke behandeling past het beste bij jou? Lees meer!


– Alle behandelingen zijn incl. LIVE piano muziek en epileren/waxen wenkbrauwen –
 

Huidverbetering:

Facial Cupping gezichtsbehandeling €51,-

Facial Cupping is hot en het resultaat is geweldig! Tijdens de behandeling worden silliconen cups op je huid geplaatst en dicht geknepen. Hoe groot het effect is, hangt af van hoe hard ik de cup samendruk. De doorbloeding van de huid wordt op een natuurlijke manier gestimuleerd en de onderhuid wordt geactiveerd om collageen en elastine aan te maken. Dit zorgt voor versteviging van de huid en verbetering van de rimpels.

A classic Power Boost treatment incl. GOUD masker €72,-

De huid wordt ontgift en intens gehydrateerd, rimpels en lijnen worden verminderd en cellen gaan zich regeneren – voor een vol en fris huidbeeld. Inclusief GOUD masker! Geweldig resultaat.

ASA peeling €90,- (Kuur 3x €240,-) 

Bij het ouder worden, wordt de huid dikker en minder doorlaatbaar, rimpels worden dieper en de activiteit in de onderste hoornlagen vermindert. De huid oogt moe, glansloos, oneffen en vlekkerig. Een droge en schilferende huid die niet meer zo strak en elastisch aanvoelt is het resultaat. Door behandeling met producten die fruitzuren bevatten, bereikt u binnen de kortste keren een blijvend resultaat.

Silk Treatment €70,- (Inclusief gratis 10 ml dagcreme voor thuis)

Gezichtsbehandelingen:

KLAPP mini gezichtsbehandeling
KLAPP basic gezichtsbehandeling
KLAPP uitgebreide gezichtsbehandeling
KLAPP luxe gezichtsbehandeling

ADAGIO Special €51,50

Kan jouw huid wel een oppepper gebruiken? En wil jij lekker genieten van warmte, ontspanning en rustige piano muziek? Geniet van een heerlijke gezichtsbehandeling inclusief LIVE piano muziek en een ontspannen rugmassage. De ‘Adagio Special’ geeft jou 60 minuten totale ontspanning.