UNIEK concept in NL – Live muziek tijdens jouw behandeling!

UNIEK concept in NL

Terwijl je geniet van een behandeling, speel ik speciaal voor jou een aangepaste medley op de piano. Tijdens het masker zorg ik er samen met de piano voor dat jij nog meer tot rust komt. Je kunt uiteraard verzoekjes indienen, maar ik vertel ook graag een ‘verhaal’ met mijn piano muziek. Alles wordt geïmproviseerd en is daarom ook erg persoonlijk!

ERVARINGEN

”Professionele, persoonlijke en muzikale aandacht. En ook gewoon gezellig! Je voelt je op je gemak.” 


”Ik heb een heerlijke ontspannende morgen gehad en ook een heerlijk pianospel op de achtergrond.
Het mooie wat ik daarvan vond dat ze een lied uitkoos wat ik heel erg mooi vond. Ook omdat ik op deze melodie ook een andere tekst ken.
Kortom ik vond het een zeer gezellige ontspannende morgen.
Je komt heerlijk tot rust en je huid helemaal ontspannen en verfrist.Top gedaan ? ” 


”Lieve Rosanne, heb ontzettend genoten van de gezelligheid en behandeling.
En natuurlijk de aandacht, passie en professionaliteit die je voor je vak hebt. Het muzikale eind maakte het helemaal af. Chapeau diepe buiging ! ” 

OPENINGSACTIE – Salon Adagio

OPENINGSACTIE – Salon Adagio 🎉🎉 Een schoonheidssalon waar passie voor beauty en muziek samenkomen. 💆🏼🎹 Een uniek concept in NL en jij maakt nu kans op een gezichtsbehandeling incl. LIVE muziek. Allereerst geniet jij van een heerlijke gezichtsbehandeling en vervolgens speel ik tijdens het masker een aangepaste medley op de piano. Zo zorg ik er samen met de piano voor dat jij nog meer tot rust komt. Alles wordt geïmproviseerd en is daarom ook erg persoonlijk! Doe mee en WIN 🎉LIKE –> Salon Adagio TAG –> Familie, vrienden of een kennis die volgens jou echt een behandeling verdiend.(Als je zijn/haar favoriete nummer weet, geef het aan mij door, dan speel ik dit tijdens de behandeling) De winnaar maak ik volgende week woensdag 14 december bekend! Succes 😃 Liefs Rosannewww.salonadagio.nl📽 Hilde Wikkerink

Posted by Salon Adagio on Wednesday, December 7, 2016

”Adagio is een van oorsprong Italiaanse muziekterm die aangeeft dat een muziekstuk in een langzaam, comfortabel tempo gespeeld moet worden.”

 

Tot ziens bij Salon Adagio.