UNIEK concept in NL – Live piano muziek tijdens jouw behandeling!

UNIEK concept in NL

Terwijl je geniet van een behandeling, speel ik speciaal voor jou een aangepaste medley op de piano. Live piano muziek tijdens jouw behandeling. Tijdens het masker zorg ik er samen met de piano voor dat jij nog meer tot rust komt. Je kunt uiteraard verzoekjes indienen, maar ik vertel ook graag een ‘verhaal’ met mijn piano muziek. Alles wordt geïmproviseerd en is daarom ook erg persoonlijk!

ERVARINGEN

”Professionele, persoonlijke en muzikale aandacht. En ook gewoon gezellig! Je voelt je op je gemak.” 


”Ik heb een heerlijke ontspannende morgen gehad en ook een heerlijk pianospel op de achtergrond.
Het mooie wat ik daarvan vond dat ze een lied uitkoos wat ik heel erg mooi vond. Ook omdat ik op deze melodie ook een andere tekst ken.
Kortom ik vond het een zeer gezellige ontspannende morgen.
Je komt heerlijk tot rust en je huid helemaal ontspannen en verfrist.Top gedaan ? ” 


”Lieve Rosanne, heb ontzettend genoten van de gezelligheid en behandeling.
En natuurlijk de aandacht, passie en professionaliteit die je voor je vak hebt. Het muzikale eind maakte het helemaal af. Chapeau diepe buiging ! ” 

”Bij Rosanne is het altijd even helemaal tot rust komen. Haar kalmte, vrolijkheid, puurheid en enthousiasme in combinatie met de prachtige salon maken het altijd een feestje om er naar toe te gaan. Tijdens een behandeling legt Rosanne uit wat ze doet en waarom. De producten die ze gebruikt sluiten goed aan bij mijn huid en heeft er echt voor gezorgd dat mijn huid veel beter is geworden. Al met al een heerlijke Salon om naar toe te gaan!”

”Adagio is een van oorsprong Italiaanse muziekterm die aangeeft dat een muziekstuk in een langzaam, comfortabel tempo gespeeld moet worden.”

Tot ziens bij Salon Adagio,

Rosanne Schutten-Navis