Ik ben Rosanne Navis – Het gezicht achter Salon Adagio!

Ik ben Rosanne Navis, 32 jaar en trotse eigenaresse van Salon Adagio.  Ambitieus, professioneel en veel liefde voor mijn vak als schoonheidsspecialiste.

Al 15 jaar werkzaam in de beauty branche in binnen- en buitenland. Na mijn studie Wellness in Arnhem heb ik verder gestudeerd aan de akademie in Londen. Vanuit Londen 1 jaar werkzaam geweest als beauty-therapist op het cruiseschip Queen Victoria – Cunard.
Met veel ervaring en kennis teruggekomen in NL waar ik jaren bij een salon heb gewerkt. In december 2016 opende ik mijn eigen ‘Salon Adagio’!

Naast mijn passie voor de schoonheid heb ik nog een grote passie; piano spelen. In mijn salon speel ik voor iedereen een aangepaste medley op de piano, tijdens bijvoorbeeld een masker. Ik improviseer alles, dit maakt het ook erg persoonlijk.

Ik hoop jou snel te mogen ontvangen in mijn salon in IJzerlo!

Liefs Rosanne Schutten – Navis.

‘Schoonheidsspecialiste van het jaar regio midden-oost Nederland.’

RECENSIES

”Vandaag weer een heerlijke behandeling van Rosanne gehad. Je voelt je op je gemak, het is altijd hartstikke gezellig en vooral heerlijk ontspannen! Echt een momentje om lekker te genieten. Met als kers op de taart nu ook nog een persoonlijk stukje live muziek. Ik zou het iedereen aanraden!”


”Goed advies! Neemt de tijd. Je voelt je welkom. En de muziek is zo bijzonder. Voelde mij heel speciaal dat er speciaal voor mij muziek word gemaakt. Bedankt!”


”Wat een heerlijk uurtje daar doorgebracht. Heerlijke behandeling. En dan als toegift die muziekmedley. Zo ontroerend mooi. Dank je wel Rosanne, het was fantastisch!!”


”Ik ben geweest, Rosanne is een fantastische gastvrouw, ze stelt je op je gemak, ze luistert goed naar wat je wilt. En dan heerlijk genieten van de muziek die zij speelt in een sfeervol warm ingerichte ruimte. Top een aanrader waard”

Rosanne Navis - eigenaresse Salon Adagio